marți, 19 ianuarie 2010

Ziua F_tuta a lui Adrian

Exista o zi... ca azi.. cand cazi. Cazi jos... foarte jos apoape sub pamant.
Exista o zi cand totul se destrama, cant tot ce ai construit in mintea ta, tot ce ai visat se naruie.
Nu mai ai nimic. Nici macar tu pe tine pentru ca esti gol, pentru ca esti lipsit de puncte, lipsit de linii, pipsit de culori, lipsit de tine.

Azi a fost ziua F_tuta a lui Adian. Nimic mai putin, totul mai mult. Incepe usoar fara sa iti dai seama pierzi usor increderea in tine, pierzi usor lumea. iti vine sa pleci, ramai pentru ca inca iti ramne urma in noroi. Stai. Dar cu un gust amar si cu o privire de sictir fata de cei din jur.
Apoi totul decurge calm... chiar lucrurile par sa se schimbe usor... e o zi ciudata dar nu F_tuta...sint de astea mereu.
Lucrurile se schimba in bine auzi pe cineva de care iti e foarte drag... si te face sa zambesti din sufelt. Simti deja ca esti un pic sus... o bataie de aripi in plus de pamant.
Si cum de multe ori viata e nedreapta... de acolo de sus incepe caderea... in cercuri concentrice, in spirala. Cu zambetul pe buze. Se darama totul vise, sperante, maine, ieri, azi..
Si incerci sa pastrezi zambetul si o mica speranta... Esti jos... si stii gustul pamantului. Zambesti privind-o drept in ochi. Stie ca esti jos... si iti zambeste inapoi.

si cum totul se termina apoteotic... de jos nu mai poti ajunge nicaieri... decat mai jos.. cazi si mai jos. Nimic ... nu mai e al tau.

Totul se destrama... si ai vrea sa nu fi tu... de fapt nu esti tu.Nu mai sti nimic... nimic din ce iubeai nu mai e.. nimic din ce creai nu mai e, niciun vis , nicio culoare, nicio muzica...Broken

As vrea sa fug... de mine...sa fug departe... sa ma pierd... Sa stau in picioare... sa imi pastrez unele vise.. sa imi pastrez ce e frumos

As vrea sa fug... dar iti zambesc

Ce zi e azi.. ziua f_tuta a lui Adian

As mai scrie multe.. dar nu intelege nimeni.. nici chiar eu....

Un comentariu:

  1. eu chiar ca nu intaleg.....tot ce pot sa spun ca blogul e super frumos...felicitari si salutari all !

    RăspundețiȘtergere