marți, 13 octombrie 2009

Marti 13

Azi sunt vesel. Am un motiv pe care il tin adanc in suflet.

Azi am fost in parlament am fost acolo cand a picat guvernul "Boc the second". A fost e experienta inedita ma simtea ca in Caragiale.
Oamenii se certau de la tribuna. Vorbeau cu inversunare depre cifre, impliniri, realizari, promisiuni. Altii vorbeau cu inversunare depre dezamagiri, minciuni, demagaogii. Un spectacol demn de orice teatru de comedie.

M-a distrat Pambuccian... un domn votat de minoritati, imbract in hanorac, ce a a urcat la tribuna sa vorbeasca... Sincer ma crezut ca este un instalator ce a vrut sa anunte ca merge apa la toaleta de serviciu.

Momentul in care se discuta "tehnic" despre vot era din nou parca o comedia burleasca. 2 sau 4 chestori... asta este intrebarea? e conform regulamentului .. oare ce zice la catastif? si daca la catastif, zice un domn mai dolofan, ... scrie ca ca nu e vorba de chestori ci de secretari... vezi aici sta ...problema.

Apoi caderea guvernului... zvonuri numaratoare.. declaratii belicoase... atmosfera de razboi.

Si totul printre cabluri , reporteri, televiziuni, radiouri, wireless-uri... cand cade guvernul... sa cada spectaculos din mai multe unghiuri.

Nimic nu se compara cu o zi de 13 in parlament... Ploua boc cu boc... ploua cu guverne!

Un show politic vazut prin ochi monden.... cu scuze daca nu sunt la insemnatatea momentului istoric :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu