joi, 14 iulie 2011

Reclama Pepsi+Inna = Dezastru

Nu stiu de ce, pe de o parte castigam premii in publicitate, pe cealalta parte facem reclame stupide in care se investesc zeci de mii de euro.

Vorbesc despre noua reclama facuta de Pepsi cu INNA.




O reclama foarte prost facuta (punct); Fara un pic de imaginatie (punct).

Se anunta cu surle si trambinte asocierea imaginii Pepsi cu Inna. Cum Inna este un prsonaj cunoscut in Romania si Europa egal, lovitura de imagine. Ne asteptam la un spot care sa ne lase cu gura cascata... dar nimic.

Un spot stupid, cu Inna in fata fantanii de la Universitate, fara nicio mare organizare. Ne-am intors in timp cu 30 de ani, pe vremea cu "pepsi la litru"

Si acum sincer, nu stiu ce e cu vocea ei, cum e canta.... dar in reclama, Inna are o voce sparta, nazala... care chiar ma deranjeaza.

Nu integ, cum in 2011 cineva se mai lauda cu o asemnea reclama.

4 comentarii:

  1. Foarte bine zis. Daca dupa ce urmariti reclama, dati click pe melodia urmatoare, in primele secunde o veti auzi pe Inna cntand "acapela", un mic vers din noua ei melodie "(I'm the)Club Rocker", si credeti-ma va incanta urechile cu o voce minunata, sigur veti recunoaste vocea Innei, dar in reclama are o voce de parca a inghitit heliu... Nu inteleg de ce cand canta (si live si in clipuri) este asa de uimitoare, si intr-o reclama iese totul prost... Adica la un clip lucrezi 1 zi, poate 2, ai de invatat un cantec, niste note, de repetat, schimbi tinute dupa tinute, make-up-uri dupa make-up-uri, o groaza de munca. Si la o amarata de reclama de nici un minut da asa da rau "in bara"... Pai ce facem ma Inna?

    RăspundețiȘtergere
  2. serios ...e foarte FALSA in toate sensurile..MUHAHA

    RăspundețiȘtergere
  3. Inna e groaznica si penibila indiferent ca face reclama la Pepsi sau ca se bataie pe scena si canta!un maaaaaaaaaare pas pentru mine

    RăspundețiȘtergere