miercuri, 22 iulie 2009

Parfume

Astazi sunt un parfum! Un parfum albastru-alb-gri la fel ca hainele pe care le port. Sunt un parfum puternic care umbla liber prin aer si care, fara sa-l vezi, te atrage in bratele lui. Sunt invizibil, dar ma simti. Nu ma poti atinge, dar te imbratisez. Nu ma vezi dar ma stii.
Sunt un parfum puternic, cu noante florale, nu sunt dur ,ci mai degraba ademenitor. Sunt acel miros placut pe care il stii, dar nu stii de unde, sunt mirosul verde de iarbe prospat cosita, de bucatarie a bunicii, sunt mirosul sarutului, sunt tot ceea ce simti si nu poti pune mana.
Sunt un parfum fara forma. Sunt in forma ta, sunt forma lucrurilor pe care le iubesti. Sunt acel lucru pe care cand inchizi ochii il simti... sunt un parfum.
Sunt parfumul aripilor de fluture intr-o dimineata de primavara sub petalele florilor de cires.

Inchide ochii... Trage adanc aer in piept.... Ma simti?... Zambeste...

Sunt parfumul TAU!

marți, 21 iulie 2009

Un cuvant

Daca ar exista un singur cuvant care sa spuna totul despre tine. Un singur cuvant care sa te reprezinte , care ar fie el?

Adi Posteuca : Omuletz

Tu?

duminică, 19 iulie 2009

bad news

Nu sunt bun la a da stiri... desi lucrez la stiri de ceva vreme... de fapt, nu sunt bun sa dau stiri proaste. Nu pot sa stric o stare, nu pot sa fiu cel care sterge un zambet. Poate e o dovada de lipsa de caracater, de lasitate sau de sange rece.
Nu pot strica zambetul, nu pot strica fericirea celuilat lovindu-l in fata, nu pot sa strica dragostea celuilalt aducandu-i o veste proasta. Nu imi place sa faca oamenii sa cada de sus.

Intrebarea e cum dai o veste proasta? O spui direct sau astepti momentul potrivit. Eu prefer sa astept momentul potrivit... dar de multe ori momentul nu te asteapta pe tine

sâmbătă, 18 iulie 2009

Am inselat...

Mi-am inselat placerea de a scrie. Am tradat-o de multe ori din plictiseala, din aparenta lipsa de timp, din prostia inutila a zilei. Dar ea nu ma cearta, nu se supara, nu ma uita.. ma pimeste mereu cu aceleasi brate deschise, acelasi zambet pe buze si ma poarta catre locuri nebanuite.
Imi place sa scriu... uneori prost, uneori bine, unori cu inspiratie, alte ori fara inspiratie, uneori manac litere de placerea de a scrie cat mai repede, alte ori cu prea multe litere... dar ii mulutumesc ca nu se supara.

Au fost zile in care nu am scris. Au fost zile la rand in care nu ma scris. Aveam in cap atatea ideii pe care nu le-am pus intre litere, acum imi pare rau.

Multumesc celor care in feicare zi, sau de mai multe ori pe zi, sau cat de cat regulat scriu... despre lume, despre oameni, despre zilele lor, despre culori ... da, ei ma fac sa ma reintorc cu drag la scris...
Da , vreau sa scriu despre ce se intampla in viata mea... perfect complicata.

joi, 9 iulie 2009

HAIR


Astazi, mi-am dat seama ca pot avea parul ciufulit. Este o minune in istoria mea moderna... asa ca va las sa radeti de mine