vineri, 19 septembrie 2008

Wepon of Choice

A sau B... atat de simplu si totusi la fel de greu ca o respiratie. Simplu pentru oricine greu pentru toti. O teorie a probabilitatii pe care nu ai cum sa o cunosti. Totul in viata e o alegere intre A si B... fara sa stii ce se ascunde in spatele usilor...cu o consitnta pe post de prezentator stupid ce iti infige bete in roate.. facandu-te sa te gandesti "Si daca nu e mai bine cealalta..." si viata pe post de public... ce aplauda si rade la fiecare miscare.

Viata e facuta dintr-o serie de alegeri, dintr-o serie de jokuri televizate cu premii si deziluzii in spatele usilor inchise.

Cred ca "Batranului Barbos" ii plac jocurile... se distreaza de minune mancand floricele si pariind cu apostolii pe deciziile noastre. A su B nici el nu stie si el se bucura , mira, intristeaza cu noi.

A su B...Wepon of Choice o alegere ce iti va schimba viata.. si daca tot o faci nu trage cu ochiul la ce nu ai ales... priveste inainte si nu regreta ceea ce ai facut ci ceea ce nu ai facut.

intodeauna exista o solutie... mimic nu e scris, predestinat fatidic.. pentru ca " Barbosului" ii plac jocurile... asa ca alege pentru tine nu pentru altii... ca ei doar se uita si aplauda.

-BATRANE!!!.... MA URMARESTI?.. ITI PLACE EMSIUNEA CONCURS IN CARE EU EVOLUEZ?.... CE CREZI CA MA SA ALEG...? ....A? SAU B?

-CE ZICI? A? SAU B?... CUM STAM LA PARIURI?.. ZICI B?...

-IAR EU ALEG...................................................................................................................

.......................................................................................................................PUBLICITATE


enjoy >